23 بهمن 1400 - 3:23 ب.ظ

کودکان مبتلا به سوء تغذیه بیشتر در معرض ابتلا به امیکرون هستند

کودکان مبتلا به سوء تغذیه یا کودکانی که به هر دلیل تغذیه خوبی ندارند، بیش از سایر کودکان در معرض ابتلا به امیکرون هستند و مصرف مواد غذایی سالم آنها را از ابتلا به این بیماری محافظت می‌کند.

به گزارش یاقوت نیوز به نقل از ایرنا،

امیکرون یک سویه از کرونا با قابلیت سرایت و انتقال بسیار بالا است بنابراین معاشرت‌های اجتماعی معمول در کرونا نیز باید بسیار محدودتر شود.

علائم شایع آلودگی با امیکرون شامل آبریزش بینی، سردرد، خستگی (خفیف یا شدید)، عطسه کردن و گلو درد است و کودکان از حضور در

مکان‌های شلوغ و مکان‌های عمومی خودداری کنند و  بهتر است زمان خروج از منزل برای خرید مایحتاج زندگی، کودکان را با خود به این مکان‌ها نبرید.

از رفت و آمد با دوستان و بستگان در محل سکونت به ویژه نزدیک شدن و برقراری تماس با کودکان پرهیز شود همچنین

والدین از مصرف آب کافی (چهار لیوان مایعات در روز) و رژیم غذایی متعادل حاوی انواع میوه‌ها و سبزیجات توسط کودکان اطمینان حاصل کنند و

کودکان زیر دو سال، قطره A+D را طبق دستور عمل‌های بهداشتی و روزانه مصرف کنند.

در طول روز از میوه و سبزی کافی در میان وعده‌ها و وعده‌های غذایی کودک برای تقویت سیستم ایمنی او استفاده شود.

  • کودکان را روزانه به مدت حداقل ۲۰-۳۰ دقیقه در معرض نور مستقیم خورشید قرار دهید

استفاده از آب‌های نگهداری شده در مخازن آب می‌تواند مستعد آلودگی آب باشد و غذاهای مانده یا در معرض حشرات می‌تواند آلودگی

را به کودکان منتقل کرده و زمینه را برای بیماری و ضعف سیستم ایمنی بدن کودک مساعد می‌کند.

بنابراین والدین لازم است از سلامت و بهداشتی بودن آب و مواد غذایی خریداری و نگهداری شده اطمینان حاصل کنند.

اسباب بازی‌های کودک حداقل یک بار در روز با آب و صابون یا اسپری ضد عفونی کننده و کف و سایر سطوح مرتب تمیز شود.

بر اساس این گزارش، تغذیه کودکان و نوجوانان مبتلا به امیکرون در طول دوره درمان باید حداقل دو تا سه میان وعده شامل میوه، آب میوه،

لقمه‌های کوچک ساده مانند نان و پنیر و سبزی باشد و برای کودکان بالاتر از سه سال، سالاد میوه از انواع میوه‌های رنگارنگ فصل مانند تکه‌های کوچک پرتقال، سیب، موز و کیوی تهیه  شود.

والدین روزانه دو تا سه لیوان آب میوه تازه (آب مرکبات) برای فرزند خود تهیه کنند همچنین بهترین غذا برای کودکان و نوجوانان،

غذاهای نرم و سبک مانند: انواع فرنی، انواع سوپ (سوپ جو، سوپ دال عدس، سوپ ورمیشل)، حلیم و تخم مرغ است.

مصرف مکمل‌های متداول کودک و نوجوان اعم از قطره A+D، مولتی ویتامین و ویتامین D که قبلا توسط مراکز بهداشتی درمانی یا پزشک تجویز شده،

ادامه بدهید و از مکمل‌های غذایی پر پروتئین و پرکالری (قابل تهیه از داروخانه ها) به غذای کودک اضافه کنید یا با حل کردن در شیر به او بخورانید

و  برای دریافت ریزمغذی‌ها و انرژی بیشتر، می‌توانید به غذای کودک مانند شیر، فرنی یا سوپ، شیرخشک، تخم مرغ آب پز رنده شده و پودر مغز بادام اضافه کنید.

 

کد خبر: 48769

منبع: ایرنا

برچسب ها: , , ,

ارسال دیدگاه

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

  • مجموع دیدگاهها: 0
  • در انتظار بررسی: 0
  • انتشار یافته: 0