8 دی 1400 - 2:15 ب.ظ

در نشست سرای نوآوری اتاق بازرگانی اصفهان و دانشگاه؛

روش‌های بهینه‌سازی کیفیت محصولات صنایع غذایی بررسی شد

سرای نوآوری اتاق بازرگانی اصفهان و دانشگاه، با همکاری واحد خدمات به اعضا، امور تشکل‌ها و دفاتر منطقه ای رویداد انتقال تکنولوژی هیئت علمی فناور را با موضوع «بهینه سازی کیفیت محصولات صنایع غذایی »برگزار نمود.

به گزارش یاقوت نیوز به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان، در دهمین نشست از سلسله رویدادهای معرفی دپارتمان‌های تخصصی سرای نوآوری اتاق بازرگانی اصفهان و دانشگاه، نفیسه زمین دار گفت: در این دپارتمان متخصصین در گرایش‌های مختلف میکروبیولوژی موادغذایی، صنایع روغن، صنایع لبنیات، صنایع بسته‌بندی و کنسروسازی، قند، طراحی کارخانجات، شیمی مواد غذایی و مهندسی صنایع غذایی مشغول به فعالیت هستند.

رئیس دپارتمان تخصصی صنایع غذایی افزود: فرمولاسیون‌های جدید برای تولید محصولات مناسب بیماران، تولید محصولاتی با میزان نمک کاهش یافته، اصلاح فرمولاسیون و غنی‌سازی با انواع مینرال‌ها، تولید محصولات پروبیوتیک، محصولات رژیمی، بدون پروتئین، ارزیابی و اصلاح بافت محصولات و… از خدمات قابل ارایه این دپارتمان به صنعت است.
وی  به ارایه توضیحاتی درخصوص تولید سویه‌های میکروبی، رفع انجماد محصولات منجمد، کاربرد آنتی میکروب‌های طبیعی از گیاهان دارویی، فرمولاسیون مایونز کم چرب، بهبود بافت و فرمولاسیون انواع کیک و بیسکوئیت و… پرداخت.
همچنین در این نشست به سوالات فعالان اقتصادی در قالب میزهای تخصصی دپارتمان‌های سرای نوآوری پاسخ داده شد.

 

103

کد خبر: 31858

منبع: روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان

برچسب ها: , , , , , , , ,

ارسال دیدگاه

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

  • مجموع دیدگاهها: 0
  • در انتظار بررسی: 0
  • انتشار یافته: 0